
Peanøttsmør- og kakaokjeks
oppskrift på smakfulle peanut butter cocoa cookies med rik sjokoladesmak og myk tekstur. perfekt som snacks eller dessert for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 22. Bland smør, peanøttsmør, brunt sukker og vanlig sukker i en bolle med en elektrisk mikser; pisk på middels hastighet til det er godt blandet. Tilsett gradvis egg og vanilje, og pisk godt mellom hver gang.
- 33. Bland mel, kakao, bakepulver og natron i en middels stor bolle. Tilsett dette i smør- og sukkerblandingen, og pisk på lav hastighet til det er godt blandet. Rør inn sjokoladeknapper.
- 44. Sett deigen med en spiseskje på bakepapirkledde stekebrett, med 5 cm mellomrom. Stek i 10 til 12 minutter, eller til kantene er lett brune. La kakene avkjøle i 2 minutter på stekebrettet. Flytt dem deretter over på avkjølingsrist for å avkjøle helt.