
Fiskerull med urte-smør
oppskrift på fiskerull med smør laget av compound butter. perfekt for en smakfull forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg et ark bakepapir på kjøkkenbenken og dekk det med plastfolie.
- 22. Legg ut laksefiletene dine, med haletippen bort fra deg. Overlapp rykende nok av flyndrefiletene omtrent 1 tomme over haletippen på laksen. Deretter plasserer du kamskjellene på en metallspyd og setter det i den enden av flyndrefileten som er lengst unna deg. Strø urtene over fisken og krydre med salt og pepper.
- 33. Bruk plastfolien til å trekke fisken mot deg, slik at plasten begynner å dra flyndrefileten over kamskjellene. Pass på at du ikke ruller plasten inn i fiskerullen. Bruk et stekebrett til å presse rullen tett sammen mens du drar plasten mot deg. Rullen skal være tett, og du skal kunne fjerne plastfolien. Deretter ruller du fisken inn i bakepapiret bort fra deg slik at den er dekket og kan settes i kjøleskapet. La den stå i kjøleskapet i 1 time.
- 44. For Smør med urter (Compound Smør): I en stor bolle, bruk en tresleiv til å blande alle ingrediensene. Legg urtesmøret på et stykke bakepapir og brett papiret over seg selv. Dra i papiret for å danne en rull, og vri endene. Sett det i fryseren i 10 minutter for å stivne. Skjær i ¼-tommers skiver og fjern bakepapiret.
- 55. Forvarm ovnen med grillelementet og plasser ovnristen 15 centimeter fra varmekilden.
- 66. Fjern metallspydet og skjær rouladen i skiver på ¾ til 1 tomme. Legg dem på en grillpanne og pensle hver skive med rapsolje. Sett under grillen i 3 til 6 minutter, avhengig av hvor godt stekt du ønsker fisken.
- 77. Server med én skive urtesmør på hver fiskerull.