
Brystet kinakål med bacon, rødvinseddik og mynte
Lær hvordan du lager en smakfull og enkel rett med braised napa cabbage, bacon, rødvin, eddik og frisk mynte. Perfekt for en lett middag eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser bacon, hakket
- 1 kopp rødvinseddik
- 2 spiseskjeer honning
- 2 kopper kyllingkraft
- 900 gram Napa-kål, tynnhakket
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer ferske mynteblader, tynnhakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Sett en middels stor stekeplate på komfyren over middels høy varme, tilsett baconet og stek til det er sprøtt. Ta baconet opp med en hullsleiv og legg det på en tallerken dekket med kjøkkenpapir.
- 2Legg kål i en stekeplate med det smeltede baconfettet, rør inn eddik, honning og kyllingkraft, og krydre med salt og pepper. Dekk til med aluminiumsfolie og stek i ovnen til det er visnet, ca. 30 minutter. Ta ut av ovnen og rør inn mynten. Overfør til et serveringsfat og strø over det kokte baconet.