
Grillede fruktpizzas
oppskrift på grillede fruktpizzaer - en frisk og sunn dessert perfekt for sommeren. enkel å lage, liten tid nødvendig.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Spesialutstyr: 8 metall- eller trespyd.
- 3For kokie-deigen: Forvarm ovnen til 180°C (350°F).
- 4I en stor bolle, pisk sammen sukker, smør, vanilje og sitron- og limezest grundig. Tilsett eggene og pisk til det er lyst og luftig. Bland inn melken.
- 5I en middels stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver og salt. Bland melblandingen inn i smør- og sukkerblandingen.
- 6Del deigen i to, form til flate sirkler og pakk inn i plastfolie.
- 7Sett i kjøleskapet i 1 time eller fryst i 20 minutter.
- 8Kjevle ut de to deigstykkene og legg hver på et bakepapirkledd stekebrett.
- 9Stek til kokie-deigen er gjennomstekt og gyllenbrun, men ikke for sprø, i 8 til 10 minutter.
- 10La avkjøle helt.
- 11For toppingen: Bruk en mikser med visp-vedlegg og pisk sammen kremost, melis, vanilje og sitronzest i en middels bolle til det er lyst og luftig.
- 12For eplegelé-glaze: Bland eplegelé og 3 ss vann i en bolle.
- 13For grillet frukt: Varm opp en grillpanne til middels-høy varme og pensle med kokosolje. Tre jordbær, kiwi, ferskner og ananasskiver hver for seg på spyd (ca. 2 spyd per frukttype) og legg dem på en tallerken. Pensle med eplegelé-glaze. Vend spydende og pensle den andre siden med mer glaze.
- 14Grill frukten, snu én gang, til grillmerker vises, i 2 til 3 minutter. Fjern frukten fra spydene og legg hver frukttype i separate boller.
- 15Server de avkjølte kakene med kremosttopping, boller med grillet frukt og resten av eplegelé-glazen.
- 16La alle lage sin egen pizza ved å smøre kremostblandingen på kaken og dekorere