Grillede fruktpizzas

Grillede fruktpizzas

oppskrift på grillede fruktpizzaer - en frisk og sunn dessert perfekt for sommeren. enkel å lage, liten tid nødvendig.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Kokie Crust:
  • 2. 1 1/2 kopper sukker (sukker)
  • 3. 1 1/3 kopper (2 2/3 staver) saltet smør
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 teskje sitronskall
  • 6. 1 teskje limezest
  • 7. 2 store egg
  • 8. 3 spiseskjeer helmelk
  • 9. 4 kopper hvetemel (all-purpose mel)
  • 10. 1 spiseskje bakepulver
  • 11. 1/2 teskje kosher salt
  • 12. Topping:
  • 13. En 8-unse pakke kremost
  • 14. 1/3 kopp melis (sukker)
  • 15. Skall av 1/2 sitron
  • 16. Eplegelé-glasur:
  • 17. 1/2 kopp eplegelé
  • 18. Grillet frukt:
  • 19. Kokosolje, til å smøre grillpannen
  • 20. 10 jordbær, uten stilk
  • 21. 4 kiwi, skrelt og delt i fire
  • 22. 2 ferskner, delt i fire
  • 23. 1/2 ananas, skrelt, kjernet og skåret i 1/4-tommers skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Spesialutstyr: 8 metall- eller trespyd.
  3. 3For kokie-deigen: Forvarm ovnen til 180°C (350°F).
  4. 4I en stor bolle, pisk sammen sukker, smør, vanilje og sitron- og limezest grundig. Tilsett eggene og pisk til det er lyst og luftig. Bland inn melken.
  5. 5I en middels stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver og salt. Bland melblandingen inn i smør- og sukkerblandingen.
  6. 6Del deigen i to, form til flate sirkler og pakk inn i plastfolie.
  7. 7Sett i kjøleskapet i 1 time eller fryst i 20 minutter.
  8. 8Kjevle ut de to deigstykkene og legg hver på et bakepapirkledd stekebrett.
  9. 9Stek til kokie-deigen er gjennomstekt og gyllenbrun, men ikke for sprø, i 8 til 10 minutter.
  10. 10La avkjøle helt.
  11. 11For toppingen: Bruk en mikser med visp-vedlegg og pisk sammen kremost, melis, vanilje og sitronzest i en middels bolle til det er lyst og luftig.
  12. 12For eplegelé-glaze: Bland eplegelé og 3 ss vann i en bolle.
  13. 13For grillet frukt: Varm opp en grillpanne til middels-høy varme og pensle med kokosolje. Tre jordbær, kiwi, ferskner og ananasskiver hver for seg på spyd (ca. 2 spyd per frukttype) og legg dem på en tallerken. Pensle med eplegelé-glaze. Vend spydende og pensle den andre siden med mer glaze.
  14. 14Grill frukten, snu én gang, til grillmerker vises, i 2 til 3 minutter. Fjern frukten fra spydene og legg hver frukttype i separate boller.
  15. 15Server de avkjølte kakene med kremosttopping, boller med grillet frukt og resten av eplegelé-glazen.
  16. 16La alle lage sin egen pizza ved å smøre kremostblandingen på kaken og dekorere