
Egg fylt med kaviar Yaitsa farshirovanniye krasnoy ikroy
oppskrift på egg fylt med luksuriøs kaviar yaitsa, perfekt som forrett eller delikatesse. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 hardkokte egg, skrelte og delt i to på langs
- 1/4 kopp crème fraîche eller rømme
- 3 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
- 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- En liten klype salt
- 115 gram lakse- eller kaviarkaviar
- Salatblader, mikro-rødkål eller grønne blader til pynt
- Små persillekvister til pynt
Fremgangsmåte
- 1Fjern eggeplommene og legg dem i en bolle. Mos eggeplommene med en gaffel. Tilsett crème fraîche, gressløk og sitronsaft i eggeplommene, og krydre veldig lett med salt. Bland godt til ingrediensene er godt blandet.
- 2Skje eggeplommeblandingen tilbake i eggehvitene og topp med en teskje kaviar. Sett i kjøleskapet i 1 time.
- 3Anrett på salatblader, pynt hvert egg med en liten persillekvist, og server.