Egg fylt med kaviar  
Yaitsa farshirovanniye krasnoy ikroy

Egg fylt med kaviar Yaitsa farshirovanniye krasnoy ikroy

oppskrift på egg fylt med luksuriøs kaviar yaitsa, perfekt som forrett eller delikatesse. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 hardkokte egg, skrelte og delt i to på langs
  • 2. 1/4 kopp crème fraîche eller rømme
  • 3. 3 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 4. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 5. En liten klype salt
  • 6. 115 gram lakse- eller kaviarkaviar
  • 7. Salatblader, mikro-rødkål eller grønne blader til pynt
  • 8. Små persillekvister til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Fjern eggeplommene og legg dem i en bolle. Mos eggeplommene med en gaffel. Tilsett crème fraîche, gressløk og sitronsaft i eggeplommene, og krydre veldig lett med salt. Bland godt til ingrediensene er godt blandet.
  2. 22. Skje eggeplommeblandingen tilbake i eggehvitene og topp med en teskje kaviar. Sett i kjøleskapet i 1 time.
  3. 33. Anrett på salatblader, pynt hvert egg med en liten persillekvist, og server.