
Tonnato-fylte egg
Lær hvordan du lager deilige tonnatofylte egg, en perfekt forrett for alle anledninger. En enkel oppskrift som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en stor kjele og hell i nok kaldt vann til det dekker eggene med omtrent 2,5 cm. Kok opp over høy varme. Ta kjelen av varmen, dekk til, og la eggene hvile i 15 minutter. Overfør eggene til en bolle med isvann og vann. La dem avkjøle helt, deretter skrell dem under kaldt rennende vann. Del eggene på langs, fjern eggeplommene, og behold eggehvitene hele. Plasser eggeplommene i en sil over en stor bolle, og press dem gjennom med baksiden av en stor skje. Rør inn majonesen til det blir jevnt og glatt. Bland tunfisk, ansjos, kapers, sitronsaft og olivenolje i en foodprocessor. Kjør til en jevn og kremet konsistens. Rør dette inn i eggeplommene, og smak til med salt og pepper. Fyll eggehvitene med en skje med eggeplommeblandingen, og form en liten topp. Pynt med en selleristilk og en oliven. Oppbevar kaldt til servering.