Chicago Style biff- og ostewrap

Chicago Style biff- og ostewrap

Lær hvordan du lager en deilig chicago style beef and cheese wrap hjemme. En enkel oppskrift perfekt for lunsj eller middag med smak av chicago.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund storfekjøtt av topprunde
  • 2. 4 spiseskjeer grillkrydder
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1 boks (16 unser) storfekraft
  • 5. 3 kvister fersk timian
  • 6. 4 store tomat- eller mel-tortillas (eller mel-tortillas, hvis ikke tilgjengelig)
  • 7. 2 kopper ferdigvarmet ostesaus på glass
  • 8. 1/4 hode isbergsalat, revet
  • 9. 2 kopper mild Giardiniera (blanding av sylteagurk og grønnsaker), hakket
  • 10. 1 kopp cherrypepper, delt i fire på langs

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Krydre hele storfe top round med grillkrydderet og sett til side. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på høy varme. Brun storfe på alle sider til den er godt brunet. Overfør storfe til en stekeplate og fullfør i ovnen til den er kokt til medium, med en innvendig temperatur på 55 grader Celsius, omtrent 10 til 15 minutter. La storfe hvile før du skjærer i den.
  3. 3Mens storfe kokes, varm opp storfebuljong i en kjele med timiankvister. La det småkoke på middels varme til det er redusert til halvparten, og skru deretter ned varmen og hold det varmt. Når kjøttet er kokt og har hvilt, skjær det i tynne skiver og legg det i kjelen med buljong. La storfe bli dekket av buljongen.
  4. 4Varm opp tortillalefser i en panne eller i ovnen.
  5. 5Topp hver tortilla med noen skjeer ostesaus, salat, deretter noen skiver av storfe og litt av Giardiniera og paprika. Rull sammen til en sandwichwrap og nyt!