Egg i skjærsilden

Egg i skjærsilden

Lær hvordan du lager egg in pergatory med denne enkle oppskriften. Perfekt som frokost eller forrett, klar på under 20 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kopp finhakket løk
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 2 ½ pund knuste tomater
  • 4. 1 teskje rød pepperflak
  • 5. Salt og pepper
  • 6. 8 egg
  • 7. 8 ferske basilikumblader
  • 8. ½ kopp pecorino Romano
  • 9. Toast, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. I en ikke-reaktiv kjele, lett stek løken i olivenolje. Tilsett tomatene, rød pepperflak og krydre med salt og pepper. La det småkoke i 20 minutter, av og til omrøring.
  2. 22. Knekk eggene i sausen. Dekk til med lokk og la det stå i omtrent 1 minutt. Eggene skal være godt stekt.
  3. 33. For å servere, legg eggene på et stort fat, tilsett et par skjeer med saus, dryss over fersk basilikum, pecorino og server med ristet brød.