
Egg i skjærsilden
Lær hvordan du lager egg in pergatory med denne enkle oppskriften. Perfekt som frokost eller forrett, klar på under 20 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp finhakket løk
- 2. 3 spiseskjeer olivenolje
- 3. 2 ½ pund knuste tomater
- 4. 1 teskje rød pepperflak
- 5. Salt og pepper
- 6. 8 egg
- 7. 8 ferske basilikumblader
- 8. ½ kopp pecorino Romano
- 9. Toast, til servering
Fremgangsmåte
- 11. I en ikke-reaktiv kjele, lett stek løken i olivenolje. Tilsett tomatene, rød pepperflak og krydre med salt og pepper. La det småkoke i 20 minutter, av og til omrøring.
- 22. Knekk eggene i sausen. Dekk til med lokk og la det stå i omtrent 1 minutt. Eggene skal være godt stekt.
- 33. For å servere, legg eggene på et stort fat, tilsett et par skjeer med saus, dryss over fersk basilikum, pecorino og server med ristet brød.