Hello Fresh Mobile Banner
Jerk kylling

Jerk kylling

Lær hvordan du lager deilig jerk chicken med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommermiddager og grillkvelder. En smakfull og enkel rett å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1/2 av en muskatnøtt
  • 1 kanelstang
  • 1 spiseskje korianderfrø
  • 1 teskje hele nellik
  • 6 pimentofrø (allspice)
  • 1 teskje svarte pepperkorn
  • 1 bunt vårløk, hakket
  • 1 stor løk, grovhakket
  • 2 til 3 Scotch Bonnet-pepper
  • 10 kvister timian, blader plukket
  • 10 hvitløksfedd
  • 1/2 kopp fersk limesaft eller hvit eddik
  • 1 kopp soyasaus
  • 1/2 kopp rå sukker
  • 1 hel kylling, delt i 8 deler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader. Skjær i kyllingen og krydre med salt. Skje ønsket mengde jerk-marinade over kyllingen og gni det inn i skjivene. Marinaden skal oppbevares i kjøleskapet i 2 timer til over natten. Stek i ovnen i 35 minutter. Ta ut av ovnen og avslutt på grillen.
  2. 2Bland alt det ovennevnte i en bolle og rør inn følgende: .