Hello Fresh Mobile Banner
Jalapeno Cheddar-kornkaker

Jalapeno Cheddar-kornkaker

Lær hvordan du lager deilige jalapeno cheddar corn cakes. En perfekt rett for en smakfull forrett eller lunsj, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer lett rømme
  • 1/2 spiseskje varm saus
  • 2 grønne løk, kun de grønne delene, skivet
  • En klype havsalt
  • 1/2 kopp fullkornspastrymel
  • 1/4 kopp maismel
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje sukker
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 kopp helmelk
  • 2 store egg
  • 1 kopp maiskjerner, ferske eller frosne og tint
  • 1/2 kopp revet Cheddar
  • 1 spiseskje smør, smeltet
  • 2 til 3 jalapeñopepper, finhakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1For rømme-toppingen: Visp sammen rømme, hot sauce, grønn løk og sjøsalt.
  2. 2For maiskakene: Visp sammen mel, maismel, salt, sukker og bakepulver i en stor bolle til det er godt blandet. Visp sammen melk og egg i en separat bolle. Hell melkeblandingen i de tørre ingrediensene og tilsett mais, ost, smør og jalapeños, og bland godt.
  3. 3Varm opp 1 spiseskje av oljen i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Bruk en iskrem-skje til å helle røren for hver kake. Stek til de er gylne, ca. 2 minutter på hver side.
  4. 4Omtrent halvveis gjennom stekingen, tilsett resten av oljen i pannen. Overfør kakene til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å renne av, og dryss over sjøsalt, hvis ønskelig.
  5. 5Server varme med rømmetopping.