
Jalapeno Cheddar-kornkaker
Lær hvordan du lager deilige jalapeno cheddar corn cakes. En perfekt rett for en smakfull forrett eller lunsj, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer lett rømme
- 1/2 spiseskje varm saus
- 2 grønne løk, kun de grønne delene, skivet
- En klype havsalt
- 1/2 kopp fullkornspastrymel
- 1/4 kopp maismel
- 1 teskje salt
- 1 teskje sukker
- 1/2 teskje natron
- 1/2 kopp helmelk
- 2 store egg
- 1 kopp maiskjerner, ferske eller frosne og tint
- 1/2 kopp revet Cheddar
- 1 spiseskje smør, smeltet
- 2 til 3 jalapeñopepper, finhakket
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Havsalt
Fremgangsmåte
- 1For rømme-toppingen: Visp sammen rømme, hot sauce, grønn løk og sjøsalt.
- 2For maiskakene: Visp sammen mel, maismel, salt, sukker og bakepulver i en stor bolle til det er godt blandet. Visp sammen melk og egg i en separat bolle. Hell melkeblandingen i de tørre ingrediensene og tilsett mais, ost, smør og jalapeños, og bland godt.
- 3Varm opp 1 spiseskje av oljen i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Bruk en iskrem-skje til å helle røren for hver kake. Stek til de er gylne, ca. 2 minutter på hver side.
- 4Omtrent halvveis gjennom stekingen, tilsett resten av oljen i pannen. Overfør kakene til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å renne av, og dryss over sjøsalt, hvis ønskelig.
- 5Server varme med rømmetopping.