
Cherry Clafoutis
Lær hvordan du lager en klassisk cherry clafoutis med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens bær og enkel å lage for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Smør en rund bakeform med en diameter på 28 centimeter og fordel kirsebærene jevnt over bunnen.
- 22. Visp eggene, fløte, cottage cheese, ½ kopp sukker og melet i en bolle til det er godt blandet. Hell røren over kirsebærene, strø over de resterende 2 spiseskjeene sukker og fordel smørskivene på toppen.
- 33. Stek til retten er puffet opp og har en gylden farge rundt kantene, ca. 40 minutter. La den avkjøle litt, og dryss deretter over melis.