Fem-minutters fudgekrans

Fem-minutters fudgekrans

Lær hvordan du lager en enkel og rask fiveminute fudge wreath. Perfekt som søt dekorasjon for festlige anledninger eller som gave.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pose (340 gram) med halv-søte sjokoladeknapper
  • 2. 255 gram (¾ av en 340 grams pose) smørskorp morsels
  • 3. 1 boks (400 gram) søtet kondensert melk
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 boks (225 gram) valnøtt-halvdelinger
  • 6. ½ kopp (noen neve) currants
  • 7. 20 cm kakeform, lett smurt med myknet smør
  • 8. Syltede kirsebær, røde og grønne, til pynt, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Sett en tykk gryte på komfyren og forvarm den på lav varme. Tilsett chips og melk, og rør til chipsene er smeltet og melken er godt blandet. Spar den tomme kondenserte melkeboksen. Rør inn vanilje og fjern fudgen fra varmen. Tilsett nøtter og currants, og rør inn med en gang.
  3. 33. Dekk den tomme kondenserte melkeboksen med plastfolie og plasser den midt i den smurte kakeformen. Skje fudgen rundt boksen i formen, og pass på å recentre boksen hvis den drifter.
  4. 44. Fudgen vil stivne nesten umiddelbart. Pynt kan bare tilsettes i løpet av den første minuttet eller to fudgen er i formen, så arbeid raskt. Pynt kransen din med "grønt" laget av kuttede kandiserte røde og grønne kirsebær. En krans som er helt enkel kan pyntes med en fin stoffbue når den serveres. La den stå kjølig, dekket, i kjøleskapet, og skjær fudgen i veldig tynne skiver når den skal serveres – litt går langt.