Parmigiano Sformato med Piquillo-pepper og mandler

Parmigiano Sformato med Piquillo-pepper og mandler

Lær hvordan du lager en smakfull parmigiano sformato med piquillo-paprika og mandler. En elegant forrett som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Non-stick koke-spray
  • 2. 2 kopper kremfløte
  • 3. 4 egg
  • 4. 1 kopp revet Parmigiano-Reggiano
  • 5. Salt
  • 6. 1 klype cayennepepper
  • 7. 1 glass piquillo-pepper, juliennet
  • 8. 1/4 kopp skivede mandler, ristet
  • 9. 2 kopper ruccola eller mesclun
  • 10. Ekstra virgin olivenolje
  • 11. 3 til 4 spiseskjeer sherryeddik
  • 12. 2 spiseskjeer hakket gressløk
  • 13. Spesialutstyr: 8 (170 gram) ramekiner eller engangs aluminiumsformer

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 22. Spray ramekiner eller engangs aluminiumsformer med non-stick spray.
  3. 33. I en middels stor bolle, tilsett kremfløte, egg og Parmigiano og visp sammen. Krydre med salt og cayennepepper. Fordel egg- og kremblandingen samt osten i ramekiner. Plasser de fylte ramekiner i en ildfast form og fyll den med varmt vann opp til midten av formene. Dekk med aluminiumsfolie og stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter. Ta ut av ovnen og la avkjøle på en rist.
  4. 44. Plasser sformatoen på en varm ovn i 10 minutter for å varme opp igjen.
  5. 55. Mens sformatoen varmes opp, vend peppers og mandler med grønnkål og en liten skje olje, eddik og salt. Legg noe av pepperblandingen på individuelle serveringsfat. Vend ut sformatoen på serveringsfatet og plasser peppers rundt den. Drypp med olivenolje.