Hello Fresh Mobile Banner
Skinnende Babykaker

Skinnende Babykaker

oppskrift på sparkling baby cakes - perfekte små kaker med et fargerikt utseende og deilig smak. enkel å lage for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/4 teskje fint salt
  • 2 store egg, romtempererte
  • 2/3 kopp sukker
  • 3/4 kopp usaltet smør, smeltet
  • 2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp melk
  • 1 1/2 kopper melis
  • 2 til 3 spiseskjeer Prosecco eller Champagne
  • Sukkerstrø eller små godbiter til dekorasjon

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 2 mini-muffinsformer (for å lage 48 små cupcakes).
  2. 2Forvarm ovnen til 175°C. Kle muffinsformen med mini-muffinsformer.
  3. 3Visp mel, bakepulver og salt sammen i en middels stor bolle.
  4. 4I en annen middels stor bolle, pisk egg og sukker med en elektrisk mikser til det er lyst og skummende, ca. 2 minutter. Mens du pisker, hell gradvis inn smøret og deretter vaniljen.
  5. 5Mens du blander forsiktig, tilsett halvparten av de tørre ingrediensene, deretter all melken, og til slutt resten av de tørre ingrediensene. Pass på å ikke overblande røren. Fordel røren jevnt i de forberedte formene (ca. 2 teskjeer røre per cupcake).
  6. 6Stek til en kakepinne satt inn i midten av cupcakes kommer ut ren, ca. 15 minutter. Avkjøl cupcakesene på en rist i formen.
  7. 7Visp sammen melis og Prosecco til en jevn glasur og sukkeret er oppløst. (Hvis cupcakesene ikke er avkjølt nok til å pynte, legg plastfilm direkte på toppen av glasuren for å forhindre at den tørker ut, og sett til side i romtemperatur til de er klare til bruk.) Dypp toppen av hver liten kake i Prosecco-glasuren, dryss med sukker eller pynt med små godbiter, og sett tilbake på risten for å sette seg, ca. 25 minutter.
  8. 8Kokstips: Dette er en flott måte å bruke opp rester av musserende vin på. Denne oppskriften fungerer like godt med flat Prosecco. For en full vin-smak, stikk små cupcakes med tannpirkere når de avkjøles, og drypp litt Prosecco over før de pyntes med glasur.