Ingefær-honningglasert gulrot

Ingefær-honningglasert gulrot

oppskrift på smakfulle ingefær honningglasert gulrøtter, perfekte som tilbehør til middagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 spiseskje finhakket ingefær
  • 2 spiseskjeer honning
  • 4 gulrøtter, skrelte og tynne skiver
  • 1/4 kopp vann
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele smelter du smør og rører inn ingefær. Tilsett honning og rør for å løse opp. Bland inn gulrøtter og vend dem godt i smøret. Hell i vannet og dekk til for å dampe. Rør av og til og kok i 8 minutter eller til de er møre. Smak til med krydder.