Cajun-ristede kamskjell med ovnsbakt løk- og fennelconsommé
Oppdag oppskriften på cajun seared scallops kombinert med ovnsstekt løk og fennel consommé. En smakfull forrett som imponerer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For kraften: I en sauspanne, smelt smør. Tilsett løk og karamelliser. Sett til side. I en ny sauspanne, tilsett skivet fennikel og la det surre til det er veldig mykt. Deretter, tilsett gulrot, laurbærblad, einerbær, timian, karamellisert løk og kraft. Kok opp og la det småkoke. La det småkoke i omtrent 1 time. Sil gjennom et klede. Smak til med salt og pepper. I en sil, tilsett julienne-skivede grønnsaker i kraften. La det småkoke i 3 minutter. Sett grønnsakene og kraften til side hver for seg.
- 22. For retten: Vend scampiene i Cajun-krydder. Stek dem i olivenolje på alle sider på høy varme til de akkurat er kokt gjennom. Plasser halvparten av scampiene i en sirkel midt i en 23 cm dyp tallerken.
- 33. I midten av sirkelen, legg julienne-grønnsaker. Skje den varme kraften forsiktig over grønnsakene til tallerkenen er fylt en tredjedel. Pynt med aspargestopper og ristede hvitløksfedd. Avslutt med å pynte med fennikeltopper. Gjenta med den andre tallerkenen.