Hello Fresh Mobile Banner
Kalkun i vill soppsaus

Kalkun i vill soppsaus

oppskrift på kalkun i vill soppsaus, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for høstmåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 6 unser brokkolifloretter
  • 2. 4 unser søtpoteter
  • 3. 1/4 unser fullkornsmel
  • 4. 2 (1,5 unser) kalkunmedaljonger
  • 5. Salt
  • 6. Svart pepper
  • 7. 1 1/2 teskje olivenolje
  • 8. 1 sjalottløk, skrelt og hakket
  • 9. 1,5 unser sjampinjong, skivet
  • 10. 1,5 unser østerssopp, skivet
  • 11. 1/3 unser hvitvin
  • 12. 1/3 unser sitronsaft
  • 13. 1/3 unser kyllingkraft
  • 14. 1 teskje hakket italiensk persille
  • 15. 2 unser appelsinskiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Damp brokkoli lett og sett til side. Stek søtpoteten til den er mør med en gaffel. Skrell og skjær i skiver, og sett til side. Ha melet på en tallerken. Krydre kalkunmedaljongene med salt og pepper, og vend dem i melet, og rist av overflødig mel.
  3. 33. Varm opp oljen i en non-stick panne. Legg i kalkunen og brun den på begge sider, ca. 3 minutter per side. Ta den ut og legg på en ren tallerken. Ha brokkoli og søtpoteter i pannen som kalkunen ble stekt i. Tilsett sjalottløk og stek i 10 sekunder. Tilsett deretter sopp og stek til den er wiltet.
  4. 44. Hell i hvitvin, sitronsaft og kyllingbuljong, og la det koke i ytterligere 15 sekunder over veldig høy varme. Fordel sausen over kalkunen, dryss med persille, og pynt med appelsinskiver.