
Gresskar- og kanelpannekaker
oppskrift på myke og smakfulle pumpkin cinnamon pancakes, perfekte til frokost eller brunch. en søt og krydret måte å starte dagen på.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Pecan-sirup: Bland lønnesirup og pecannøtter i en liten mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy varme i ca. 25 sekunder. Sett pecansirupen til side og hold den varm.
- 33. Pannekake: I en middels stor bolle, visp sammen pannekakemel, vann, gresskar, kanel og ingefær til det akkurat er blandet (ikke overbland; røren skal være klumpete).
- 44. Spray en tykk stekepanne med non-stick spray og varm opp pannen over middels varme. Ha 2 spiseskjeer av røren i pannen for hver pannekake. Stek i 2 minutter eller til det dannes bobler, snu deretter pannekakene og stek i ytterligere 2 minutter. Overfør pannekakene til tallerkener. Topp med smør og server med varm pecansirup.