
Gresskar- og kanelpannekaker
oppskrift på myke og smakfulle pumpkin cinnamon pancakes, perfekte til frokost eller brunch. en søt og krydret måte å starte dagen på.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 kopp lønnesirup med pannekakksmak, Log Cabin Original Syrup(R)
- 5 spiseskjeer hakkede, ristet pekannøtter, Diamond(R)
- 1 kopp kulturmelk til pannekaker, Aunt Jemima(R)
- 2/3 kopp kaldt vann
- 1/3 kopp hermetisert gresskar, Libby's(R)
- 1/2 teskje malt kanel, McCormick(R)
- 1/8 teskje malt ingefær, McCormick(R)
- Non-stick grønnsaksspray, Pam(R)
- Smør
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Pecan-sirup: Bland lønnesirup og pecannøtter i en liten mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy varme i ca. 25 sekunder. Sett pecansirupen til side og hold den varm.
- 3Pannekake: I en middels stor bolle, visp sammen pannekakemel, vann, gresskar, kanel og ingefær til det akkurat er blandet (ikke overbland; røren skal være klumpete).
- 4Spray en tykk stekepanne med non-stick spray og varm opp pannen over middels varme. Ha 2 spiseskjeer av røren i pannen for hver pannekake. Stek i 2 minutter eller til det dannes bobler, snu deretter pannekakene og stek i ytterligere 2 minutter. Overfør pannekakene til tallerkener. Topp med smør og server med varm pecansirup.