Gresskar Vermont Chevre og Jonah Crab Soufflé
oppskrift på en elegant pumpkin vermont chèvre og jonah crab soufflé, perfekt for høstmenyen. lær hvordan du lager denne delikate retten trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 6 suppeboller med gresskar
- 1 spiseskje smør
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 1/3 teskje cayennepepper
- Salt
- Nykvernet svart pepper
- 6 egg, delt, eggeplommer satt til side, eggehviter pisket til stiv topp
- 340 gram Jonah-krepskjøtt
- 2 salvieblader, chiffonade
- 170 gram Vermont chevre
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kutt av toppen på gresskarene. Fjern frøene, plasser gresskarene i en stor panne med 4 kopper vann, dekk til og stek ved 175°C (350°F) i 40 minutter.
- 3Ta gresskarene ut av ovnen, skrap ut kjøttet og sett skallet til side. Mos kjøttet i en food processor til det er glatt.
- 4Ha kjøttet i en tykkbunnet kjele sammen med smør, mel, cayennepepper, salt og svart pepper. Kok på lav varme til det er tørt. Ta av varmen, tilsett eggeplommene og overfør til en rustfri stålbolle. Øk ovnstemperaturen til 190°C (375°F). Vend inn krabbe, salvie, chèvre og eggehviter.
- 5Fyll gresskarene med blandingen og stek i ca. 13 minutter.
- 6Pynt med gresskarets topp.