Sausage- og grynlasagne

Sausage- og grynlasagne

oppskrift på sausagegrits lasagna, en unik og smakfull rett som kombinerer krydret pølse og kremet grits i lag. perfekt for en mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 kopper vann
  • 2. 2 kopper hurtiggryn
  • 3. 6 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1/2 kopp hakket løk
  • 5. 1/2 kopp hakket paprika
  • 6. 900 gram kjøttdeig av pølse
  • 7. 1 boks kjøttsmakende spaghetti saus
  • 8. 4 kopper revet mozzarellaost
  • 9. 1 pund rømme

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor kjele, kok opp vann, tilsett gryn og kok til det tykner, ca. 5 til 7 minutter. Fordel grynene i to bakeformer på 13 x 9 x 2 tommer. La avkjøle.
  2. 22. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  3. 33. I en middels stor stekepanne, kok løk og paprika i olivenolje til de er møre. Sett til side. I en annen middels stor stekepanne, kok pølse til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og bland godt. Ha tomatsausen i pølsesausen og la det småkoke på lav varme i 15 minutter.
  4. 44. Skjær grynene horisontalt i to rektangler på 13 x 9 tommer. Plasser ett rektangel i bunnen av en ildfast form på 13 x 9 tommer; tilsett 1/2 av pølsesausen, deretter klattvis 1/2 av rømme over pølsesausen, og topp med 1/2 av mozzarellaosten. Gjenta lagene.
  5. 55. Stek i 40 til 45 minutter. La stå i 10 minutter før servering.