Overnight oats uten koking med blåbær og mandler

Overnight oats uten koking med blåbær og mandler

Lær hvordan du lager en enkel og sunn overnight oats med blåbær og mandel. Perfekt som en rask frokost uten koking, ideell for sommer og helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. ¾ kopp fettfri melk
  • 2. ½ kopp gammeldags havregryn
  • 3. 1/3 kopp blåbær
  • 4. 1 teskje lett pakket brunt sukker
  • 5. ¼ teskje finrevet sitronskall
  • 6. ⅛ teskje ren vaniljeekstrakt
  • 7. 3 dråper ren mandelolje
  • 8. Kosher-salt
  • 9. 1 spiseskje ristet, skivet mandler
  • 10. 2 teskjeer honning eller agavesirup

Fremgangsmåte

  1. 1Kvelden før blander du melk, havregryn, blåbær, brunt sukker, sitronskall, vanilje, mandel ekstrakt og en klype salt i et glass på 0,5 liter eller en annen beholder med lokk. Skru på lokket og rist godt. Sett i kjøleskapet i minst 6 timer, gjerne over natten. Om morgenen topper du med mandlene og drypper honning over.