Fyllet London Broil

Fyllet London Broil

lær hvordan du lager en saftig stuffed london broil med deilig fyll. perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer. enkel å lage og ideell for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 skiver hvitt brød
  • 1 kopp melk
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 450 gram søt italiensk pølse, smuldret
  • ¾ kopp pinjekjerner
  • 1 pakke frossen spinat
  • 1 teskje tørket oregano, tørket basilikum, tørket timian
  • 1 spiseskje sterk peppersaus
  • 1 (900 gram) London broil
  • 1 kopp ferske urter (rosmarin, basilikum, merian)
  • 3 Idaho-poteter

Fremgangsmåte

  1. 1Bløt opp brødet i melk. Forvarm en panne på høy varme, tilsett olivenolje og løk, og la det surre i 3 minutter. Tilsett hvitløk og la det koke i 1 minutt. Deretter tilsetter du pølse og pinjekjerner og lar det koke i 5 minutter. Klem ut saften fra brødet og spinaten, og tilsett dette i en bolle sammen med de tørre urtene. Krydre med hot saus og salt. Varm opp under omrøring slik at alt blandes godt og brødet blir innarbeidet. La det avkjøle på et stekebrett.
  2. 2Lag en lomme i London broil og fordel ferske urter inni. Fyll med den ovennevnte blandingen og fest med tannpirkere. Gni utsiden av London broil med hvitløk og olivenolje. Grill i 20 minutter, deretter la det hvile i 20 minutter.
  3. 3Kok potetene i saltet vann i 20 minutter. Skjær dem i tykke skiver mens de er varme, og drypp over olivenolje. Strø over urter og krydre med salt og pepper. Grill i 15 minutter til de er brune.