
Stekte rødbetblader
Lær hvordan du lager sauterede beet greens, en enkel og næringsrik grønnsaksrett. Perfekt som tilbehør eller lett middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Olivenolje, til å smøre pannen
- 2 bunt(er) betesalat, vasket og kuttet i 5 cm store biter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje knuste rød pepperflak
- Skall og saft av 1/2 sitron
- Kosher-salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp en middels stor stekepanne med olje på middels varme til oljen glitrer. Tilsett rødbetbladene og hvitløk, og vend dem inn til bladene er visnet og møre, ca. 5 til 8 minutter. Tilsett rød pepperflak og sitrusskall og -saft, og vend godt. Krydre med salt og pepper.