Pear Cobbler

Pear Cobbler

Lær hvordan du lager en deilig pear cobbler med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for høst og vinter. Enkel å lage og veldig smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 4 Bosc-pærer, kjernet ut, skrelt og delt i båter
  • 2. 1 1/4 kopper brunt sukker
  • 3. 1 teskje malt kanel
  • 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 1 sitron, saftet
  • 6. 1/2 stykke smør
  • 7. 1 ferdigkjøpt paibunn

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Bland alle ingrediensene unntatt paibunnen i en stekepanne. Stek i 15 minutter. Ta av varmen og hell cobbler-blandingen i mellomstore ramekiner. Til topping, legg ferdiglaget paibunn over cobbleren og stek i ovnen i 15 minutter.