
Tripleta
oppskriften på tripleta er en deilig og enkel dessert som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 2 teskjeer ketchup
- 2 teskjeer majones
- Én 30 cm lang baguette, skåret horisontalt
- 2 skiver sveitserost
- 115 gram kokt skinke
- 115 gram stekt svinekjøtt
- 115 gram biff, hakket
- 3 skiver stekte plantains, valgfritt
- 2 blader romaine-salat
- 2 skiver tomat
Fremgangsmåte
- 1Smør ketchup og majones på den nederste halvdelen av brødet. Legg på osten, deretter skiver av skinke, svinekjøtt og biff oppå. Tilsett de stekte plantainene, hvis du bruker dem, og avslutt med salat og tomat.
- 2Varm opp smørbrødet i en smørbrødrister eller sandwichpresse til brødet er gyllent og sprøtt.