
Ingefærkrydret varm kakao
oppskriften på ginger spiced hot cocoa er perfekt for kalde dager. varmende sjokolade med krydder som ingefær og kanel, ideell for vinteren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: vinter
Ingredienser
- 1. 8 unser 1 prosent lavfett melk
- 2. 1/4 tomme fersk ingefær, skrelt og skåret i to skiver
- 3. 2 teskjeer usøtet kakaopulver
- 4. 2 teskjeer sukker
- 5. 2 teskjeer vann
- 6. 1/4 teskje mørk sjokoladespon (ca. 1/8 unser)
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en liten kjele varmer du opp melken og ingefæren over middels lav varme til det begynner å dampe, omtrent 4 minutter. Mens melken varmes opp, legger du kakaopulver og sukker i en kopp. Tilsett vannet i koppen og rør til blandingen har konsistens som en pasta. Fjern ingefæren fra den varme melken. Tilsett sjokoladeblandingen i melken og visp til det blir litt skummende. Hell den varme sjokoladen i koppen og pynt med sjokoladespon.