Biff- og grønnsakswok

Biff- og grønnsakswok

Lær hvordan du lager en deilig beef and vegetable stir fry. En rask og sunn rett som passer for alle anledninger. Perfekt for travle hverdager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1/2 pund benfri toppsirloinskive, tynnhakket i bitestørrelse biter
  • 3. 1/2 kopp skivet løk
  • 4. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 5. 1 spiseskje finhakket ingefær
  • 6. 1 (12-unse) pose ferske wokgrønnsaker med blandet medley
  • 7. 1 (6-unse) pakke skivede sopp
  • 8. 1 (8-unse) boks vannkastanjer
  • 9. 1 rød paprika, skivet i strimler
  • 10. 2 spiseskjeer østerssaus
  • 11. 1/2 teskje rød pepperflak
  • 12. 1 pakke wokkrydderblanding
  • 13. Dampet ferdigkokt hvit ris, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne eller wok, varm opp 1 spiseskje olje på høy varme. Tilsett storfekjøttet og stek under omrøring i omtrent 3 minutter. Ta ut storfekjøttet og sett det til side. I den samme woken, tilsett resten av oljen og sautér løk, hvitløk og ingefær. Tilsett grønnsaksblandingen, sopp, vannkastanjer og røde paprika. Stek under omrøring i ca. 3 minutter, og legg storfekjøttet tilbake i woken. Rør konstant og tilsett østerssaus og knuste rød pepperflak. I en liten bolle, visp sammen stir-fry krydderblandingen med 1/8 kopp vann til den er godt blandet. Hell krydderblandingen i woken og rør i ytterligere 3 minutter. Server med dampet, instant hvit ris.