
Biff- og grønnsakswok
Lær hvordan du lager en deilig beef and vegetable stir fry. En rask og sunn rett som passer for alle anledninger. Perfekt for travle hverdager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/2 pund benfri toppsirloinskive, tynnhakket i bitestørrelse biter
- 1/2 kopp skivet løk
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 1 spiseskje finhakket ingefær
- 1 (12-unse) pose ferske wokgrønnsaker med blandet medley
- 1 (6-unse) pakke skivede sopp
- 1 (8-unse) boks vannkastanjer
- 1 rød paprika, skivet i strimler
- 2 spiseskjeer østerssaus
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 1 pakke wokkrydderblanding
- Dampet ferdigkokt hvit ris, til servering
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne eller wok, varm opp 1 spiseskje olje på høy varme. Tilsett storfekjøttet og stek under omrøring i omtrent 3 minutter. Ta ut storfekjøttet og sett det til side. I den samme woken, tilsett resten av oljen og sautér løk, hvitløk og ingefær. Tilsett grønnsaksblandingen, sopp, vannkastanjer og røde paprika. Stek under omrøring i ca. 3 minutter, og legg storfekjøttet tilbake i woken. Rør konstant og tilsett østerssaus og knuste rød pepperflak. I en liten bolle, visp sammen stir-fry krydderblandingen med 1/8 kopp vann til den er godt blandet. Hell krydderblandingen i woken og rør i ytterligere 3 minutter. Server med dampet, instant hvit ris.