
Kornbrød-fyll med skinke
Lær hvordan du lager en saftig cornbread stuffing med skinke. Perfekt som tilbehør til festlige anledninger eller søndagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius; smør en grunn bakeform på 3 liter. Smelt 6 spiseskjeer smør i en stor kjele eller en nederlandsk ovn over middels høy varme. Tilsett løk og selleri og kok, rør av og til, til det er mykt, ca. 5 minutter. Tilsett grønnkål og kok, rør om, til den visner, ca. 3 minutter. Rør inn skinke, timian og salvie. Tilsett buljongen, 1 teskje salt og et par kverninger pepper; la det småkoke, fjern deretter fra varmen.
- 22. Visp eggene i en stor bolle. Tilsett brødterningene og skinke-buljongblandingen og rør til det er godt blandet. Hell stuffing-blandingen over den forberedte bakeformen. Kutt de resterende 2 spiseskjeene smør i små terninger og fordel jevnt over stuffing. Dekk med aluminiumsfolie og stek i 30 minutter, fjern deretter folien og stek til det er gyllent, ytterligere 20 til 30 minutter.
- 33. Fotografert av Ryan Dausch