
Mozzarella Fonduta
oppskrift på mozzarella fonduta, en kremet ostedip som passer perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Spesialutstyr: seks ramekiner på 5 unser
- 33. I en liten kjele, la tomat-basilikasausen og rød pepperflak småkoke over middels varme. Kok uten lokk til den er tykk, ca. 20 til 25 minutter. Fjern kjelen fra varmen og rør inn basilikumen.
- 44. Forvarm grillen.
- 55. Plasser seks ramekiner på 5 unser på et stekebrett. Fordel sausen jevnt i ramekinene. Fordel prosciuttoen i ramekinene. Legg mozzarellaskivene mellom tre tørkepapir for å absorbere overflødig fuktighet. Legg mozzarellaskivene på toppen av prosciuttoen. Krydre med salt og pepper. Strø over Gruyère.
- 66. Grill til osten er smeltet og har fått en gyllen farge, 5 til 8 minutter. Server med grillet brød.