Prime Meats Bratwurst

Prime Meats Bratwurst

Lær hvordan du lager deilige prime meats bratwurst hjemme. En enkel oppskrift på smakfulle tyske pølser perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Havsalt
  • 2. Hvit pepper
  • 3. Sellerifrø
  • 4. Muskatnøtt
  • 5. Hakket salvie
  • 6. 1,8 kg svinebog og 450 g svinekjakefett, saltet over natten med kosher-salt
  • 7. 2,4 dl isvann
  • 8. Naturlige pølseskinn, bløtlagt i isvann

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Først lager du brat-krydderet ved å blande like deler av havsalt, hvit pepper, sellerifrø, muskat og 1 spiseskje salvie. Sett til side.
  3. 33. Bruk en kjøttkvern eller en food blender med en pølseskjærefestetning, og kvern svinekjøttet og jowlfettet to ganger til en jevn og glatt konsistens.
  4. 44. Tilsett 2 unser av det forberedte brat-krydderet i isvannet og bland til det dannes en emulsjon, deretter tilsettes dette i kjøttblandingen.
  5. 55. Knyt en ende av pølseskinnet og fest skinnet til pølseblanderen. Fyll skinnene til omtrent 7,5 cm i lengde, tvinn og gjenta til ønsket mengde pølser er laget, og knyt en knute for å sikre den siste pølsen.
  6. 66. Kokes i vann med temperatur mellom 165 og 170 grader til den indre temperaturen når 155 grader (omtrent 5 minutter). Deretter grilles eller settes under en grill for å fullføre.
  7. 77. (Alternativt kan brat-kjøttet kokes i en forvarmet ovn på 375 grader i tjue minutter eller til de er gyldne og brune.)