
Poblano-ananas-picante
oppskrift på poblano pineapple picante - en krydret og søt salsa som passer perfekt til grillmat og meksikanske retter
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 Poblano-chili
- 2. 2 kvister fersk koriander
- 3. 2 unser tequila blanco
- 4. 2 unser ananasjuice
- 5. 3/4 unser fersk limejuice
- 6. 3/4 unser agavenektar
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Kutt omtrent en tomme av toppen og bunnen av Poblanoen og fjern frøene, mens kroppen forblir intakt. Plasser chilibladene i fryseren i minst 1 time og opptil 24 timer.
- 33. I et blandingsglass, knus korianderbladene, tilsett resten av ingrediensene, legg i is og rist 12 til 14 ganger.
- 4Plasser den frosne Poblanoen i et pintglass og hell drinken over den. (Alternativt kan denne cocktailen serveres i et martiniglass.)


