Poblano-ananas-picante

Poblano-ananas-picante

oppskrift på poblano pineapple picante - en krydret og søt salsa som passer perfekt til grillmat og meksikanske retter

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 Poblano-chili
  • 2. 2 kvister fersk koriander
  • 3. 2 unser tequila blanco
  • 4. 2 unser ananasjuice
  • 5. 3/4 unser fersk limejuice
  • 6. 3/4 unser agavenektar

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Kutt omtrent en tomme av toppen og bunnen av Poblanoen og fjern frøene, mens kroppen forblir intakt. Plasser chilibladene i fryseren i minst 1 time og opptil 24 timer.
  3. 33. I et blandingsglass, knus korianderbladene, tilsett resten av ingrediensene, legg i is og rist 12 til 14 ganger.
  4. 4Plasser den frosne Poblanoen i et pintglass og hell drinken over den. (Alternativt kan denne cocktailen serveres i et martiniglass.)