
Hummerwrap
Lær hvordan du lager en deilig lobster wrap med ferske ingredienser. Perfekt for en sommermiddag eller en lett lunsj. Følg vår enkle oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1. 1 (8-ounce) beholder med hakket hummerkjøtt
- 2. 1 kopp finhakket tomat
- 3. 1 avokado, skrelt og hakket
- 4. 1/2 kopp cilantro-pepitas Caesar-dressing
- 5. En klype salt og pepper
- 6. 1/2 sitron, presset
- 7. Hele gressløk
- 8. 2 (12-tommers) mel tortillas
- 9. Fersk hakket salat
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen hummer, tomat, avokado og Caesar-dressing i en middels stor bolle. Rør godt sammen, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Sett til side. Blansjer flere hele gressløk ved å legge dem i kokende vann i 10 sekunder. Skjær tortillalefser i fire deler med kniv. Rull hver tortillalefsebit til en konusform. Fest ved å knyte en blansjert gressløk som en snor rundt konusen. Fyll konusen rikelig med hummerblandingen, helt opp til toppen. Pynt åpningen av hver konus med nyhakket salat.





