
Tequila-reker med hvitløk og Guajillo-chili
oppskrift på tequila reker med hvitløk og guajillo chili. en smakfull forrett perfekt for sommermiddager eller festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 1/2 unser olivenolje
- 2 fedd elefant-hvitløk, skivet
- 2 unser skivet guajillo-chili
- 24 jumbo-reker, skrelte og renset
- 1 sitron, presset
- 2 tomater, hakket
- 2 unser tequila
- 4 unser smør
- Karsekvister
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, varm opp olivenoljen, tilsett hvitløk, og stek til den er gyllenbrun. Tilsett den skivede chilien og fortsett å blande til oljen har fått chilienes farge.
- 2Legg rekene i den varme pannen og stek i 3 minutter. Tilsett sitronsaft og tomatene. Hell tequila over rekene og flamber forsiktig. Kok til alkoholen har fordampet. På lav varme, tilsett smør og rør rundt til sausen har tyknet litt.
- 3For å servere, anrett rekene i midten av hver tallerken og hell sausen over. Pynt hver tallerken med kvister av gressløk.