Tequila-reker med hvitløk og Guajillo-chili

Tequila-reker med hvitløk og Guajillo-chili

oppskrift på tequila reker med hvitløk og guajillo chili. en smakfull forrett perfekt for sommermiddager eller festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 1/2 unser olivenolje
  • 2 fedd elefant-hvitløk, skivet
  • 2 unser skivet guajillo-chili
  • 24 jumbo-reker, skrelte og renset
  • 1 sitron, presset
  • 2 tomater, hakket
  • 2 unser tequila
  • 4 unser smør
  • Karsekvister

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, varm opp olivenoljen, tilsett hvitløk, og stek til den er gyllenbrun. Tilsett den skivede chilien og fortsett å blande til oljen har fått chilienes farge.
  2. 2Legg rekene i den varme pannen og stek i 3 minutter. Tilsett sitronsaft og tomatene. Hell tequila over rekene og flamber forsiktig. Kok til alkoholen har fordampet. På lav varme, tilsett smør og rør rundt til sausen har tyknet litt.
  3. 3For å servere, anrett rekene i midten av hver tallerken og hell sausen over. Pynt hver tallerken med kvister av gressløk.