Pimento-grillede lammekoteletter

Pimento-grillede lammekoteletter

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle pimento-grillet lammekarbonader. En perfekt oppskrift for varme sommerdager og grillkvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 kvister fersk timian, plukket
  • 1 middels stor løk, skivet
  • 4 hvitløksfedd, skivet
  • Pimiento-infusert olje
  • Nykvernet svart pepper
  • 6 til 8 lammekoteletter
  • Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland timian, løk, hvitløk og litt pimentolje sammen, og legg halvparten i en grunn form. Strø svart pepper på begge sider av kotelettene og legg dem oppå blandingen. Fordel resten av blandingen over, og mariner i 1 til 2 timer. Rett før grilling, krydre med salt. Grill til ønsket stekegrad.