
Pimento-grillede lammekoteletter
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle pimento-grillet lammekarbonader. En perfekt oppskrift for varme sommerdager og grillkvelder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 4 kvister fersk timian, plukket
- 1 middels stor løk, skivet
- 4 hvitløksfedd, skivet
- Pimiento-infusert olje
- Nykvernet svart pepper
- 6 til 8 lammekoteletter
- Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Bland timian, løk, hvitløk og litt pimentolje sammen, og legg halvparten i en grunn form. Strø svart pepper på begge sider av kotelettene og legg dem oppå blandingen. Fordel resten av blandingen over, og mariner i 1 til 2 timer. Rett før grilling, krydre med salt. Grill til ønsket stekegrad.