Frokost i brød

Frokost i brød

oppskrift på deilig frokost i brød, perfekt for en rask og smakfull start på dagen. enkel å lage og passer til helgen eller hverdag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. Allsidig mel til utstøting
  • 2. 1 ark frossen butterdeig (halvparten av en 17-18 ounces pakke), tint
  • 3. 2 skiver bacon
  • 4. 1 ½ kopper revet havartipølse
  • 5. 3 spiseskjeer revet parmesanost
  • 6. 4 store egg
  • 7. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 8. Hakket frisk gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir. På en lett melet overflate, kjevle ut butterdeigen til en 30 cm kvadrat, og del den deretter i 4 like store kvadrater. Brett forsiktig og klem kantene på hver kvadrat for å danne 4 runde tartskjell. Overfør til de forberedte bakeplatene og prikk over med en gaffel. Stek til de er gylne, 8 til 10 minutter.
  2. 22. I mellomtiden, kok baconet i en middels stor stekepanne over middels varme, vend på det underveis, til det er sprøtt, 8 til 10 minutter. Overfør til kjøkkenpapir for å renne av, og smuldre det deretter.
  3. 33. La tartskjellene avkjøle litt på bakeplatene. Hvis midten er veldig puffet opp, prikk med en gaffel for å slippe ut luften. Strø jevnt over havartien og parmesanosten. Lag en liten fordypning i osten i midten av hver tart og knekk et egg i hver; krydre med salt og pepper. Topp med baconet, og sett deretter tilbake i ovnen og stek til eggehvitene har stivnet, 10 til 15 minutter. Pynt med finhakket gressløk.
  4. 44. Fotograf: Steve Giralt