
Frokost i brød
oppskrift på deilig frokost i brød, perfekt for en rask og smakfull start på dagen. enkel å lage og passer til helgen eller hverdag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- Allsidig mel til utstøting
- 1 ark frossen butterdeig (halvparten av en 17-18 ounces pakke), tint
- 2 skiver bacon
- 1 ½ kopper revet havartipølse
- 3 spiseskjeer revet parmesanost
- 4 store egg
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- Hakket frisk gressløk, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir. På en lett melet overflate, kjevle ut butterdeigen til en 30 cm kvadrat, og del den deretter i 4 like store kvadrater. Brett forsiktig og klem kantene på hver kvadrat for å danne 4 runde tartskjell. Overfør til de forberedte bakeplatene og prikk over med en gaffel. Stek til de er gylne, 8 til 10 minutter.
- 2I mellomtiden, kok baconet i en middels stor stekepanne over middels varme, vend på det underveis, til det er sprøtt, 8 til 10 minutter. Overfør til kjøkkenpapir for å renne av, og smuldre det deretter.
- 3La tartskjellene avkjøle litt på bakeplatene. Hvis midten er veldig puffet opp, prikk med en gaffel for å slippe ut luften. Strø jevnt over havartien og parmesanosten. Lag en liten fordypning i osten i midten av hver tart og knekk et egg i hver; krydre med salt og pepper. Topp med baconet, og sett deretter tilbake i ovnen og stek til eggehvitene har stivnet, 10 til 15 minutter. Pynt med finhakket gressløk.
- 4Fotograf: Steve Giralt