Red Velvet cupcakes

Red Velvet cupcakes

Lær hvordan du lager perfekte red velvet cupcakes med denne enkle oppskriften. Myke, fargerike og smakfulle småkaker som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 2 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 1/4 kopp usøtet kakaopulver, for eksempel Pernigotti
  • 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. 1 teskje natron
  • 5. 1 teskje kosher-salt
  • 6. 1 kopp kulturmelk, rystet
  • 7. 1 spiseskje flytende rød konditorfarge
  • 8. 1 teskje hvit eddik
  • 9. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 10. 1/4 pund (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 11. 1 1/2 kopper sukker
  • 12. 2 ekstra store egg, romtempererte
  • 13. Rød fløyelsglasur, oppskrift følger
  • 14. 8 unser kremost, romtemperert
  • 15. 12 spiseskjeer (1 1/2 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 16. 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 17. 3 1/2 kopper siktet melis (ca. 3/4 pund)

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kled muffinsformene med papirformer.
  3. 33. I en liten bolle sikt sammen mel, kakaopulver, bakepulver, natron og salt. I et målebeger blander du kulturmelk, matfarge, eddik og vanilje.
  4. 44. I bollen til en elektrisk mikser utstyrt med flatpisker, pisk smør og sukker på middels hastighet i 1 minutt, til det er lyst. Tilsett eggene ett om gangen, og pisk til de er godt blandet. Med mikseren på lav hastighet, tilsett de tørre og våte ingrediensene vekselvis i tre omganger, begynn og avslutt med de tørre, og rør til alt er godt blandet. Rør forsiktig med en slikkepott for å forsikre deg om at røren er jevn.
  5. 55. Fordel røren i muffinsformene med en iskremkopp på 2 1/4 tommer eller en stor skje. Stek i 25 til 30 minutter, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La kakene avkjøle helt i formene, og pynt med Red Velvet Frosting.
  6. 66. Ha kremost, smør og vanilje i bollen til en elektrisk mikser utstyrt med flatpisker, og bland på middels hastighet akkurat til det er godt blandet. Ikke pisk! Tilsett sukkeret og bland til det er glatt.