Hello Fresh Mobile Banner
Kornbrød og villrisfyll med pinjekjerner og persille

Kornbrød og villrisfyll med pinjekjerner og persille

Oppdag en smakfull oppskrift på cornbread og villrisstuing med pinjekjerner og frisk persille, perfekt for å imponere gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper selvhevende maismelblanding, for eksempel Aunt Jemima
  • 1 kopp kulturmelk
  • 2 spiseskjeer selvhevende mel
  • 1 egg
  • En klype natron
  • 3 spiseskjeer baconfett
  • 5 kopper kyllingkraft
  • 1 kopp villris
  • 4 spiseskjeer smør
  • 2 kopper ferske maiskjerner
  • 2 kopper hakket gul løk
  • 1 kopp hakket selleri
  • 1 kopp hakket rød paprika
  • 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • Salt
  • 8 unser hakket, røkt skinke
  • 1 kopp pinjekjerner, ristet
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 2 spiseskjeer finhakket flatbladpersille
  • 2 egg
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1For maisbrødet: Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Bland maismel, kulturmelk (litt om gangen), mel, egg og natron i en bolle. Varm opp en støpejernsgryte, tilsett baconfett, og når fettet er varmt, overfør 2 spiseskjeer av fettet fra gryten til blantingen for maisbrødet. Bland fettet inn i blantingen og hell den i den varme, sprutende gryten. Stek til du ikke kan se et fingeravtrykk i toppen av brødet når du lett trykker på det, omtrent 20 minutter. Avkjøl, skjær i terninger og rist dem.
  2. 2For dressingen: Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. For å koke risen, kombiner 2 kopper av kraften, 2 kopper vann og risen i en middels stor kjele. La blandingen småkoke, dekk til og kok til risen er mør, omtrent 1 time. Sil av vannet og overfør risen til en stor bolle.
  3. 3I mellomtiden, smelt smøret og la det bli lett brunt i en stor panne. Tilsett mais, løk, selleri, røde paprika, hvitløk og en klype salt, og la grønnsakene surre til de er møre. Tilsett skinke og pinjekjerner, og kok på lav varme i ca. 2 minutter. Sett til side for å avkjøle litt.
  4. 4Visp sammen de resterende 3 koppene med kraft, fløte, persille og egg, og krydre med salt og pepper. Bland risen, grønnsaks- og skinkeblandingen, kraft- og fløteblandingen, og Sherlas maisbrød i en 4-liters lasagneform. La det småkoke, dekket, i ca. 30 minutter. Fjern lokket og la det koke til det er sprøtt og gyllent, ca. 20 minutter.