
Kale- og quinoasalat
oppskrift på en frisk og næringsrik kale og quinoa salat, perfekt for en lett lunsj eller sunn middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bløtlegg grønnkålen i varmt vann i en stor bolle til den blir litt lysere, 1 til 2 minutter. Ta opp og tørk forsiktig.
- 3I en liten bolle, bland eddik og en klype salt og nykvernet pepper. Mens du visper, hell sakte i olivenoljen.
- 4Hell halvparten av dressingen over grønnkålen i en stor bolle. Masser grønnkålbladene med hendene.
- 5Tilsett quinoa, tomater og mer dressing, og vend det forsiktig sammen med to skjeer.
- 6Bland inn geitosten og pinjekjernene.
- 7Overfør salaten til et serveringsfat. La den stå i 20 minutter før servering.