Fyllet svinekam

Fyllet svinekam

oppskrift på fylt svineknoke som er enkel å lage og perfekt for helgen. smakfull, saftig og ideell til fest eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke maismelblanding (jeg bruker Jiffy Cornbread-blanding, som er 8 ½ unser) tilberedt etter anvisningene, avkjølt og smuldret
  • 2. 2. 2 kopper brødsmuler
  • 3. 3. 1 pund landsvinskorv, brunet og avrent
  • 4. 4. ½ kopp rosiner
  • 5. 5. 1 kopp eplepai-fyll, skåret i små biter
  • 6. 6. 1 spiseskje salvie, tilsett mer etter smak
  • 7. 7. 1 spiseskje fugle- eller krydderblanding, tilsett mer etter smak
  • 8. 8. 2 kopper kyllingbuljong
  • 9. 9. 1 (10 ½ unser) boks kremet soppsuppe
  • 10. 10. Salt og pepper, etter smak
  • 11. 11. 1 svineknoke, 4 til 5 pund, uten bein og skåret i smørfly-form
  • 12. 12. Olje og mel til stekepannen
  • 13. 13. 1 spiseskje olivenolje
  • 14. 14. Salt og pepper, etter smak
  • 15. 15. 1 spiseskje knust, tørket rosmarin
  • 16. 16. Salvie, etter smak
  • 17. 17. Bomullstråd

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland det smuldrede maisbrødet og brødsmulene i en stor bolle. Tilsett pølse, rosiner og eplepai-fyll. Bland godt. Tilsett krydder. Hell i halvparten av kyllingkraften og soppsuppen, og rør godt. Tilsett resten av kraften til du oppnår ønsket fuktighetsgrad.
  2. 22. Legg skulderen flatt. Skje fyllet midt på og fordel det til innenfor 1/2 tomme fra kantene. Rull sammen steken fra den korteste enden. Bruk flere stykker bomullstråd, og bind steken godt sammen med knuter.
  3. 33. Plasser den rullede steken i en ildfast form med olje og smør. Gni kjøttet inn med olivenolje. Strø over salt og pepper, rosmarin og salvie. Dekk til, og stek i en forvarmet ovn på 175°C (350°F) til kjøtttermometeret viser 170°C (340°F), omtrent 1 time og 45 minutter. Fjern lokket, og la steken få en lett brunfarge. La steken avkjøle litt før den skjæres i skiver.