Hello Fresh Mobile Banner
Fyllet svinekam

Fyllet svinekam

oppskrift på fylt svineknoke som er enkel å lage og perfekt for helgen. smakfull, saftig og ideell til fest eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke maismelblanding (jeg bruker Jiffy Cornbread-blanding, som er 8 ½ unser) tilberedt etter anvisningene, avkjølt og smuldret
  • 2. 2 kopper brødsmuler
  • 3. 1 pund landsvinskorv, brunet og avrent
  • 4. ½ kopp rosiner
  • 5. 1 kopp eplepai-fyll, skåret i små biter
  • 6. 1 spiseskje salvie, tilsett mer etter smak
  • 7. 1 spiseskje fugle- eller krydderblanding, tilsett mer etter smak
  • 8. 2 kopper kyllingbuljong
  • 9. 1 (10 ½ unser) boks kremet soppsuppe
  • 10. Salt og pepper, etter smak
  • 11. 1 svineknoke, 4 til 5 pund, uten bein og skåret i smørfly-form
  • 12. Olje og mel til stekepannen
  • 13. 1 spiseskje olivenolje
  • 14. Salt og pepper, etter smak
  • 15. 1 spiseskje knust, tørket rosmarin
  • 16. Salvie, etter smak
  • 17. Bomullstråd

Fremgangsmåte

  1. 1Bland det smuldrede maisbrødet og brødsmulene i en stor bolle. Tilsett pølse, rosiner og eplepai-fyll. Bland godt. Tilsett krydder. Hell i halvparten av kyllingkraften og soppsuppen, og rør godt. Tilsett resten av kraften til du oppnår ønsket fuktighetsgrad.
  2. 2Legg skulderen flatt. Skje fyllet midt på og fordel det til innenfor 1/2 tomme fra kantene. Rull sammen steken fra den korteste enden. Bruk flere stykker bomullstråd, og bind steken godt sammen med knuter.
  3. 3Plasser den rullede steken i en ildfast form med olje og smør. Gni kjøttet inn med olivenolje. Strø over salt og pepper, rosmarin og salvie. Dekk til, og stek i en forvarmet ovn på 175°C (350°F) til kjøtttermometeret viser 170°C (340°F), omtrent 1 time og 45 minutter. Fjern lokket, og la steken få en lett brunfarge. La steken avkjøle litt før den skjæres i skiver.