Fyllet svinekam
oppskrift på fylt svineknoke som er enkel å lage og perfekt for helgen. smakfull, saftig og ideell til fest eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland det smuldrede maisbrødet og brødsmulene i en stor bolle. Tilsett pølse, rosiner og eplepai-fyll. Bland godt. Tilsett krydder. Hell i halvparten av kyllingkraften og soppsuppen, og rør godt. Tilsett resten av kraften til du oppnår ønsket fuktighetsgrad.
- 22. Legg skulderen flatt. Skje fyllet midt på og fordel det til innenfor 1/2 tomme fra kantene. Rull sammen steken fra den korteste enden. Bruk flere stykker bomullstråd, og bind steken godt sammen med knuter.
- 33. Plasser den rullede steken i en ildfast form med olje og smør. Gni kjøttet inn med olivenolje. Strø over salt og pepper, rosmarin og salvie. Dekk til, og stek i en forvarmet ovn på 175°C (350°F) til kjøtttermometeret viser 170°C (340°F), omtrent 1 time og 45 minutter. Fjern lokket, og la steken få en lett brunfarge. La steken avkjøle litt før den skjæres i skiver.