Blå mais-tortilla med rød snapper, Poblano-vinaigrette og søt løk-mais-relish

Blå mais-tortilla med rød snapper, Poblano-vinaigrette og søt løk-mais-relish

Oppdag en smakfull oppskrift på blue corn tortilla fylt med rød snapper, servert med poblano vinaigrette og søt løk-mais relish. Perfekt for en spennende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 2 poblano-pepper, ristet, skrelt og frøet
  • 2. 1/4 middels stor rød løk, hakket
  • 3. 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 4. 3/4 kopp olivenolje
  • 5. 1/2 kopp spinat- eller ruccolablader
  • 6. 2 teskjeer honning
  • 7. Salt og nykvernet pepper
  • 8. 6 maiskolber, ristet og kornene fjernet
  • 9. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 10. 2 store Vidalia-løk, i middels terninger
  • 11. Salt og pepper etter smak
  • 12. 2 spiseskjeer crème fraîche
  • 13. 6 basilikumblader, chiffonade
  • 14. 3 store egg, lett pisket
  • 15. 2 kopper hvetemel
  • 16. Salt og nykvernet svart pepper
  • 17. 340 gram blå mais-tortillachips
  • 18. 4 (170 gram) rød snapper-filéer
  • 19. 6 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. I en blender, kombiner poblanos, løk og limejuice, og kjør til jevnt. Mens blenderen går, tilsett oljen sakte til det er emulsifisert. Tilsett spinaten og kjør til glatt. Rør inn honning og smak til med salt og pepper. Kan oppbevares i kjøleskap i opptil 1 dag. Ta ut av kjøleskapet og la det bli romtemperert før servering.
  2. 22. Plasser kornene i en middels stor bolle. Varm opp olje i en middels stor stekepanne over middels høy varme, tilsett løken og krydre med salt og pepper. Surr til løken er myk og karamellisert. Vend løken inn i maisen, rør inn crème fraîche og basilikumblad, og smak til med salt og pepper. Hold varm til det skal brukes.
  3. 33. Krydre eggene og melet med salt og pepper. Ha tortillachipsene i en food processor og puls til de er finhakket. Ha eggene, melet og de knuste tortillachipsene i tre separate boller. Krydre snapperfiletene lett på begge sider med salt og pepper. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Vend hver filet i melet, rist av overflødig. Dypp i det sammenpiskede egget, la overflødig renne av. Vend i de knuste tortillachipsene og stek i 3 minutter på hver side. Drypp med vinaigretten og server umiddelbart med en side av Søt Løk-Mais Relish.