Falske pannekaker

Falske pannekaker

Lær hvordan du lager ekte og deilige crepes med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost, dessert eller som snacks. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 kopp sjokolade- og hasselnøttspredning
  • 2. 2. Fire 20 cm hvetetortillas, romtempererte
  • 3. 3. 1/2 stykke saltet smør
  • 4. 4. 1 1/3 kopper mini-marshmallows
  • 5. 5. 1/2 kopp finhakkede hasselnøtter, eller pistasjnøtter, eller pekannøtter
  • 6. 6. Skivede bananer, til servering, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Fordel sjokolade- og hasselnøttspredningen på tortillalefsene og jevnt over halve overflaten av hver.
  3. 33. På en takke eller i en stor stekepanne over middels varme, smelt 2 spiseskjeer smør til det bobler. Legg 1 eller 2 tortillalefser, med spreidesiden opp, i pannen. Fordel 1/3 kopp marshmallows i et jevnt, enkelt lag over sjokoladepålegget på hver lefse. Kok til tortillalefsene bobler i pannen og blir lett gyldenbrune på undersiden.
  4. 44. Bruk en slikkepott, og brett raskt den ubeskyttede halvdelen av lefsa over marshmallows, slik at det dannes en halvsirkel. Press forsiktig på toppen av lefsa for å forsegle. Når marshmallows er lett smeltet og svampete, snu crepen og la den stå i pannen til undersiden er akkurat varm; ikke overkok.
  5. 55. Overfør crepene til et skjærebrett og la dem stå i 1 minutt. Gjenta med resten av smøret, tortillalefsene og marshmallows.
  6. 66. For å servere, legg hakkede hasselnøtter på en tallerken. Kutt crepene i to på tvers, og trykk deretter den kuttede siden og de runde kantene inn i nøttene for å få dem til å feste. Strø ekstra nøtter over toppen og server umiddelbart, gjerne pyntet med bananskiver, hvis ønskelig.