
Kylling Tikka Masala
Lær hvordan du lager en autentisk chicken tikka masala med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Til marinaden: Bland sammen marinadeingrediensene i en stor bolle. Tilsett kyllingen og vend den godt inn. La den marinere i minst 30 minutter, eller i kjøleskapet over natten.
- 22. Når du er klar til å lage curry, varm opp sausen i en stor stekepanne på middels varme.
- 33. I mellomtiden, tenn grillen. Når den er varm, børst den lett med olje. Legg kyllingen på grillen, og rist av noe av den overflødige marinaden. Stek til den er svidd, ca. 2 minutter på hver side. (Ikke vær bekymret for at kyllingen fortsatt er litt ukokt, den fullfører kokingen i sausen).
- 44. Når kyllingen er ferdig, kok opp sausen. Tilsett kyllingen, skru ned varmen og la det småkoke i ca. 10 minutter. Pynt med finhakket frisk koriander, og server med ris, naan eller et crusty brød!