Den perfekte biffen

Den perfekte biffen

lær hvordan du lager den perfekte biffen med våre enkle tips og triks. oppdag hvordan du oppnår saftig og smakfull steak hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2-tommers New York striploin
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 2 spiseskjeer rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Alle må prøve Chuck Hughes' garanterte teknikk for å koke en saftig, perfekt, medium-rare biff.
  2. 22. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  3. 33. Krydre biffen med salt og pepper på hver side. Varm opp oljen i en veldig varm støpejernspanne på middels høy varme. Stek biffen i 3 minutter på hver side. Ta biffen av komfyren og legg den i ovnen i 5 minutter.