
Sørvestlig quesadilla
Lær hvordan du lager en deilig southwestern quesadilla med enkle trinn. Perfekt som snack eller middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Arranger mel tortillas på et bord. Seks av tortillasene vil være sandwich-topper, og seks vil være bunner. Strø jevnt ut kalkunpølsen på seks av bunn-tortillasene. Deretter, strø 4 til 5 unser mozzarellaost over kalkunpølsen. (Når quesadillane koker, vil osten smelte og fungere som lim for å holde quesadillaen sammen.) Legg 5 eller 6 strimler av rød paprika over mozzarellaen og kalkunpølsen. Til slutt, smør et tynt lag med basilikumpesto på hver av de resterende seks mel-tortillasene, og trykk dem godt sammen med bunnen.
- 22. Forvarm grillen til lav varme. Plasser quesadillaene på grillen og kok til grillmerker er synlige og quesadillaen blir gyldenbrun, omtrent 5 minutter. Innvendig skal den være varm, og osten skal være smeltet. Når koking er ferdig, fjern quesadillaen fra grillen, skjær den i 6 båter, og server med din favorittsalsa.
- 33. Ha kyllingkraft og chipotle-chili med adobosaus i en blender, og kjør til det er glatt, ca. 1 minutt. I en stor stekepanne over middels høy varme, begynn å koke kalkunpølsen. Tilsett deretter chipotle-chilien og kok til kjøttet er smuldrende og godt gjennomstekt, ca. 10 til 15 minutter. Mot slutten av kokingen, tilsett salvie, oregano, spisskummen, salt og pepper. La pølsen avkjøles før du skjeer den over på tortillalefsene.
- 44. Ha basilikum og olivenolje i en food processor, og kjør til det er glatt. Tilsett deretter pekannøtter, Parmesan og salt. Fortsett å kjøre til det er jevnt, og tilsett mer olivenolje om nødvendig for å oppnå en jevn konsistens.