Hello Fresh Mobile Banner
Vegetablesuppe

Vegetablesuppe

Lær hvordan du lager en enkel og næringsrik grønnsakssuppe. Perfekt for en sunn lunsj eller middag, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 løk, finhakket
  • 1 til 2 purre, vasket og tynnsnittet
  • 2 gulrøtter, finhakket
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 2 kopper hakkede hermetiske plommetomater
  • 1/2 teskje safran, valgfritt
  • 3 liter vann
  • 1 suppesaus (til 4 porsjoner)
  • 2 kokte poteter, skrelt og kuttet i 1/2 tommers terninger, eller 1 kopp hermetiske hvite bønner, drenert
  • 1 kopp hakket zucchini med frø
  • 1/2 kopp pasta som orzo eller knust vermicelli eller spaghetti
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor kjele. Når den er varm, tilsett løk, purre, gulrøtter og selleri. Dekk til og la det småkoke i 5 minutter, eller til grønnsakene er møre; hvis grønnsakene begynner å sette seg fast i bunnen av kjelen før de er blitt møre, tilsett litt vann.
  2. 2Tilsett tomater, safran og vann; kok opp og la det småkoke uten lokk i 15 minutter, eller til grønnsakene er møre. Krydre med salt og pepper etter smak. Del basen til suppen i to beholdere og frys den til du er klar til å bruke den.
  3. 3La suppesuppen småkoke (hvis det ser ut til å være for lite væske til å koke alle de ekstra grønnsakene, tilsett litt vann). Tilsett poteter eller hvite bønner, squash og pasta, dekk til og la det småkoke i 10 til 15 minutter, eller til alle ingrediensene er møre. Server som den er, eller med pistou eller rouille (se nedenfor).
  4. 4Porsjoner: 4.