Pompano Pontchartrain

Pompano Pontchartrain

oppskriften på pompano pontchartrain gir deg en smakfull sjømatrett med rike smaker. enkel å lage, perfekt for en spesiell anledning eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 (8-ounce) filéer av pompano, med skinn
  • 2. Salt og hvit pepper
  • 3. 1 til 2 spiseskjeer olje, pluss ytterligere 1 til 2 spiseskjeer etter behov
  • 4. 680 gram jumbo krabbekjøtt, renset
  • 5. 10 unser (2 ½ staver) smør, smeltet
  • 6. 1 unser (ca. 28 gram) persilleblader, hakket
  • 7. Persillekvister til pynt
  • 8. 3 sitroner, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre fisken med salt og hvit pepper. Varm opp olje i en stor stekepanne eller grillpanne over middels høy varme. Legg fisken med skinnsiden opp, og kok i ca. 3 minutter eller til den er brunet. (Du kan måtte koke fisken i to omganger, tilsett mer olje etter behov.) Vend fisken og kok i ytterligere 3 minutter eller til den er gjennomstekt. Hold den varm.
  2. 22. Mens fisken koker, varm opp krabbekjøttet og det smeltede smøret i en annen stor stekepanne over middels varme. Krydre med salt og pepper. Kok kun til krabbekjøttet er varmt.
  3. 33. For å servere, plasser en filét av pompano i midten av hver tallerken, og topp med 85 gram krabbekjøtt. Pynt med hakket persille, persillekvister og en halv sitron.