
Pompano Pontchartrain
oppskriften på pompano pontchartrain gir deg en smakfull sjømatrett med rike smaker. enkel å lage, perfekt for en spesiell anledning eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Krydre fisken med salt og hvit pepper. Varm opp olje i en stor stekepanne eller grillpanne over middels høy varme. Legg fisken med skinnsiden opp, og kok i ca. 3 minutter eller til den er brunet. (Du kan måtte koke fisken i to omganger, tilsett mer olje etter behov.) Vend fisken og kok i ytterligere 3 minutter eller til den er gjennomstekt. Hold den varm.
- 22. Mens fisken koker, varm opp krabbekjøttet og det smeltede smøret i en annen stor stekepanne over middels varme. Krydre med salt og pepper. Kok kun til krabbekjøttet er varmt.
- 33. For å servere, plasser en filét av pompano i midten av hver tallerken, og topp med 85 gram krabbekjøtt. Pynt med hakket persille, persillekvister og en halv sitron.