Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Saltimbocca

Kylling Saltimbocca

Lær hvordan du lager en klassisk chicken saltimbocca med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Saften av 1 sitron
  • 1/2 teskje urter de Provence
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 6 benfrie, skinnløse kyllingbryst, banket flate
  • 6 ferske salvieblader
  • 6 tynne skiver prosciutto
  • Ekstra jomfrolivolje
  • 2 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader F.
  2. 2I en stor ildfast form, visp sammen sitronsaft, herbs de Provence, 1 teskje salt og 1/2 teskje svart pepper. Tilsett kyllingen og vend den godt i marinaden. La kyllingen marinere i noen minutter.
  3. 3Ta kyllingen ut av marinaden, legg ett salvieblad på hver bit, og pakk hver inn i ett skive prosciutto. Strø over salt og pepper.
  4. 4Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme, og tilsett et par spiseskjeer olivenolje. Vend 2 kyllingbryst i melet, og legg dem deretter i den varme oljen. Stek til kyllingen er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side. Overfør kyllingen til et stekebrett og hold den varm i ovnen. Gjenta med resten av kyllingen, og tilsett mer olivenolje om nødvendig.