Hello Fresh Mobile Banner
Stekt and med femkrydder, servert med snøerter og vannkreps.

Stekt and med femkrydder, servert med snøerter og vannkreps.

Oppdag hvordan du lager saftig seared five-spice duck breast servert med friske sukkererter og vannkrasse. En elegant og smakfull oppskrift for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer riseddik
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 2 teskjeer sesamolje
  • 1 spiseskje revet ingefær
  • 1 teskje sukker
  • 1 ½ teskje salt
  • ½ teskje kinesisk femkrydderpulver
  • 340 gram benfri andebryst, skinnet skåret i ruter
  • 1 bunt vannkresse (ca. 115 gram), fjern de seige stilkene
  • 2 kopper snøerter, tynne skiver
  • 2 kopper revet Napa-kål

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage dressingen, bland riseddik, vegetabilsk olje, soyasaus, sesamolje, revet ingefær, sukker og 1/2 teskje salt i en liten bolle, og rør godt. Sett til side.
  2. 2Bland det resterende saltet og femkrydderpulveret, og strø krydderblandingen over andebrystene. Varm opp en non-stick stekepanne på høy varme til den er varm. Legg andebrystene med skinnsiden ned i pannen, og stek til de er gyldne, ca. 3 minutter. Snu brystene, skru ned varmen, og stek til de er medium-rare, 6 til 7 minutter. Ta andebrystene ut av pannen, legg dem på et skjærebrett, og la dem hvile i 5 minutter. Ikke dekk til andebrystene, ellers vil skinnet miste sprøheten.
  3. 3I en stor bolle, bland ruccola, sukkererter og kål. Hell dressingen over og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Fordel salaten på 4 serveringsfat. Skjær andebrystene i skiver på skrå, og legg skivene på hver salat. Server umiddelbart.