Lett plukket agurk og kaviar

Lett plukket agurk og kaviar

oppskrift på en lett og smakfull forrett med lettkuttet agurk og kaviar, perfekt for sommermåltider eller som en elegant start på festen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. En japansk agurk (lang engelsk vil gjøre det)
  • 2. En klype havsalt
  • 3. En skvett hvitvinseddik
  • 4. En klype sukker
  • 5. Kaviar, til pynt
  • 6. Dillkvaster, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær agurken i så tynne skiver som mulig, men behold en full grønn ring. Strø over salt og la det stå i en time. Sil av agurkskivene og smak til med eddik og sukker. Etter noen minutter, når sukkeret har løst seg opp, er agurkskivene klare til å serveres.