Chile Relleno

Chile Relleno

Lær hvordan du lager autentisk chile relleno med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller liten middag, med fyldig smak og enkel tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 pasilla-chili
  • 2. 1 pund queso fresco
  • 3. Tannpirkere
  • 4. 3 egg
  • 5. 1 spiseskje allsidig mel
  • 6. 1 kopp olje
  • 7. 4 mellomstore Roma-tomater, delt i to
  • 8. 1 kopp vann
  • 9. 2 hvitløksfedd, skrellet og hakket
  • 10. 1 spiseskje kyllingbuljongpulver
  • 11. 1/4 kopp olje
  • 12. 1 teskje allsidig mel
  • 13. 1 spiseskje hakkede oregano-blader

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Ris og bønner, til servering, hvis ønskelig.
  3. 33. Varm opp grillen til middels varme.
  4. 44. Grill og la chilikene bli svarte på begge sider. Når de er blitt svarte, legg dem i en plastpose i 10 minutter for å få ut fuktigheten. Ta dem ut av posen, skjær dem opp langs midten og fjern frøene. Fyll paprikaene med queso fresco og bruk tannpirkere for å holde dem sammen.
  5. 55. Skill eggeplommene fra eggehvitene. Ha eggehvitene i en stor bolle. Sett til side eggeplommene. Pisk eggehvitene med en elektrisk visp til de blir luftige. Tilsett mel og eggeplommene, og bland til det er helt innarbeidet.
  6. 66. Ha oljen i en stekepanne over middels varme. Dypp de fylte paprikaene i røren og stek til de er gylne på begge sider. Ta dem ut av oljen og legg dem på et serveringsfat.
  7. 77. Ha tomater og vann i en liten kjele over middels varme. La tomatene småkoke til de er myke, og rør inn hvitløk og kyllingbuljongpulver.
  8. 88. Ha 1/4 kopp olje i en stekepanne over lav varme, og rør inn melet for å lage en roux. La melet koke til det blir brunt, og tilsett tomatsausen. La det småkoke i 5 minutter, og tilsett deretter oregano.
  9. 99. Hell tomatsausen over de kokte chile rellenos på serveringsfatet, og server.
  10. 1010. Hvis ønskelig, server med ris og bønner.